If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, италиянец да си ... в момента Giulia Super 2.0 Gasoline със 17-ки и боя върви 41 000 EURO, което е една много добра цена за техните заплати, така че ще очакваме доста Джулии след 5 години
Вчера покарах базовата версия с 136к.с., бях приятно изненадан от пъргавината и комфорта на колата!
Но още на стотният метър открих един според мен технически проблем (дано да е само в тази кола).При задържане на скоростният лост на която и да е предавка с ръка се чува едно неприятно жужене!Иначе е супер
Видях,седнах не можах да карам но все пак имам мнение : 159 ми харесва повече на дизайн.
Отвътре със сигурност е по-готина от 159, а отвън ми харесва все повече. Дано и при нея да не трябва да се демонтира половината карантия по мотора за да може да се кара като мине 200 000 км
Дизела отговаря на Евро 6 стандарт.Доколкото съм разбрал, дори дизела на евро 5 не могат да правят.Софтуера бил копиран на няколко места или нещо такова и премахване на ЕГР клапан било проблем.
За ДПФ не съм сигурен, но производителите явно се презастраховат.Има немалка вероятност, ако някой иска дизел евро 5 или 6 вместо да премахва(затапва) ЕГР да си купи нов колектор и да чисти ЕГР клапан.
То общо взето Джулията поне има избор от бензинови двигатели - 180, 200 коня, 280 коня ... да се надяваме и повече от 280 коня ...
Само резервоара доколко разбрах бил малък = 44 литра.За дизелите ще е добре, но за бензините ...На всеки 500км зареждане ...
=======================================
Каквото и да си плещим бензина 510-те коня си струват, а сигурно и 280-те...
Ебати ! На всички около нас са им актуализирани сайтовете и конфигуратори има .. само нашия БГ стои с някакво пролетно "почистване" ... пропаднала работа !!
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment